LudoisMenaam
fitness for body and mind.

WIE IK BEN

Mijn naam is Ludo van der Veen.  Ik ben 52 Jaar en heb ik mijn eigen bedrijf in de bouw. Ik verhuur mijn Bouwkundige diensten als bouwkundige / uitvoerder aan andere bouwbedrijven. Qua sport dans ik ( Stijdansen Ballroom, Latin en Rock & Roll) al meer dan 20 Jaar, doe aan Fitness en heb een aantal jaar gekickbokst. Dus tot zover ben ik redelijk sportief door het leven gegaan. En sinds 30 Juli 2021 eigenaar van sportcentrum LudoisMenaam ( voormalig Sûn Sportcentrum ). Ik heb met dit sportcentrum de mogelijkheid gezien om mijn eigen hobby's (O.a. Lego en Dans ) met het sportcentrum samen te voegen. Vooralsnog blijft het een sportcentrum waar ook mijn hobby ( Lego ) wordt tentoon gesteld en waar ik mijn dans kan beoefenen.


Verder is er naast Fitness : ook de mogelijkheid tot Personal training, en Klassikaal Yoga Jeugd Judo. Ook aan huis zijn een Fysiotherapeut en een rug Therapeut aan huis.

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn