LudoisMenaam
fitness for body and mind.

Jeugd Judo 

Jeugd Judo word verzorgd door John Poelstra. Op meerdere locaties en "Ludoismenaam" is er een van. Hier word met name aan de Jeugd judo les gegeven  op Woensdagmiddag van 16:00 uur t/m 17:00 uur. Je kunt/mag langskomen op dit tijdstip en kun je je opgeven. Of je meld je aan bij : 


 

 

https://www.sportschoolpoelstra.nl/
Ingang : Ljochtmisdyk 1a te Menaam

 


Hartelijk welkom bij sportschool Poelstra!
Als regionaal werkende sportschool onder leiding van John Poelstra zijn wij al jarenlang gespecialiseerd in de prachtige judosport. Poelstra biedt voor jong en oud een compleet en volledig judoprogramma. Dit kan bij ons zowel recreatief als in wedstrijdverband geleerd en beoefend worden. Bovendien werken wij op verschillende plaatsen in Friesland. In de regioe Noord-West Friesland kunt u terecht in Stiens, Sint Annaparochie en Menaldum. Ook in de regio Sûdwest Fryslân kunt u terecht in Bolsward.
Deskundig
Uiteraard werkt Poelstra met professionals. Onze leraren zijn gediplomeerd en deskundig. Daarnaast is sportschool Poelstra lid van de Judo Bond Nederland en - om het niveau van het Friese judo naar een hoger niveau te tillen- samenwerkend met de stichting Judo A-zeven. Deze samenwerking bestaat onder andere uit gezamenlijke trainingen in Heerenveen.
Meer dan sport alleen!
Bij Poelstra staat plezier in de sport voorop: dit betekent dat wij alle leerlingen op een leuke, ontspannen èn spannende wijze thuismaken in deze sport. Als je vervolgens zo enthousiast bent geworden dat je verder wilt als wedstrijdjudoka, dan kun je op een intensieve wedstrijdbegeleiding van onze kant rekenen. Wij zijn altijd vertegenwoordigd met onze leerlingen bij de diverse toernooien. Ook stimuleren wij als sportschool deelname aan en betrokkenheid bij diverse judoactiviteiten zoals jeugdweekenden en het bezoeken van grote judo-evenementen. Bij ons staan de waarden van het judo hoog in vaandel: Respect, Samenwerken, Discipline, Beheersing, Weerbaarheid, Vertrouwen en Plezier zijn de belangrijke waarden van het judo. Deze waarden worden bij Sportschool Poelstra actief uitgedragen.
Verder vindt Sportschool Poelstra een veilig sportklimaat erg belangrijk. Wij zijn een JBN Keurmerk club. Lees hier ons pest protocol en hier ons protocol tegen grensoverschrijdend gedrag. Verder hebben maken wij gebruik van een vertrouwenspersoon. Hiervoor kun je contact opnemen met Mevrouw Lenie Heijboer - Hoogendoorn is voor haar rol als vertrouwenscontactpersoon via onderstaande gegevens te benaderen:
lenie.heijboer26@ziggo.nl
Tel: 06-12577760 (ook bereikbaar via whatsapp, voicemailberichten worden afgeluisterd)
Meer weten? Kijk nog even verder op onze website https://www.sportschoolpoelstra.nl/


body move stiens
Friese Masters
Judosport 4 all
Judo Bond Nederland
Judo Bond Noord Nederland
Judo A-zeven
Samenwerking
Sportschool Poelstra maakt binnen Friesland ook deel uit van Judo A-zeven. Het doel van deze samenwerking is het niveau van de judoka's uit Friesland verhogen.
Deze samenwerking bestaat uit:
De A7 competitie: Wedstrijddagen voor de beginnende (wedstrijd)judoka
Teamtoernooien: Friese Kampioenschappen teams in Heerenveen. Ook kunnen judoka's uitgenodigd worden voor een team van Judo A7 voor bijvoorbeeld toernooien in Haarlem, Leusden, DK en NK.Wij geven judo voor jeugd en voor volwassenen.
Jeugdjudo 5-8 jaar Jeugdjudo 9-12 jaar Jeugdjudo 12-15 jaar Judo voor volwassenen
Wedstrijdjudo: aparte wedstrijdtrainingen tekst past u aan door erop te klikken.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn